Monday, January 10, 2011

:: Erkkkkk. Peliknyer fashion diorang!! Fashionista atau mangsa fashion?? ::

Salam.

Tadi berjalan2 makan angin dalam dunia maya ni.
Ternampak la gambar beberapa orang perempuan.
Eh ramai gak la.
Dorang ni macam popular la jugak. 

gambar tiada kaitan. LOL

Oh..diorang suka berfesyen rupanyer..
Tapi dua tiga kali pandang..
Rase macam pelik plak fashion nyer.
Macam tak berapa sesuai je..
Huhuhuhu..

Sekarang ni macam2 fesyen kite boleh tengok.
Macam2 ragam.
ok tak nak ulas panjang2.

Cume satu je la.
Berfesyen tu janganlah sampai melampau..
Seyesly nasihat..
JANGAN JADI MACAM LADY GAGA!!! 
Oh tak sanggup tengok -_____-"
Peace (^_^)v


Cik Hifaz: Diri ini belum sempurna..............

15 comments:

  1. itu la...
    gue pun perasan....
    fashion ke mangsa fashion...
    biar simple janji menarik

    ReplyDelete
  2. @mie : huhu..nak fashion tak salah tapi kl dah mcm over tu nmpk jugak la kepelikannyer, kan? huhu peringatan utk diri sendiri jugak.

    ReplyDelete
  3. @nurul aina: aiyyyoook... ni entry general ye.. xtau.. **larik!!!**

    ReplyDelete
  4. uit.. kalu ade pic lagi besh..

    ReplyDelete
  5. anyway, cute r blog ni nyer theme
    amik di mane yew? aku ingat nak wat satu blog juge.. blog personnel hehe..

    ReplyDelete
  6. @nexx: hahaha...mls nak letak gmbar.. kikiki

    theme? i ambik yg blogger nyer je. header? i buat sendiri guna kedaigambar. comel x? hihihi

    ReplyDelete
  7. fashion tu fashion la..tp aurat kena jaga..jgn tergadai semua sbb nk nmpak cantik je. ^^

    ReplyDelete
  8. wah bgus pandangan ko...
    mantap...klo ade ramai mcm ko kan senang.

    ReplyDelete
  9. @aliapeng: erkkk..xmantap pun..huhu

    ReplyDelete
  10. yang penting biarlah berpada-pada..

    ReplyDelete
  11. owhhhh tau takpe.
    fashion yang bapak punye pelik gile.
    entah pape.

    ReplyDelete
  12. hihi. cuba bygkan kalau dorang betul2 ikut lady gaga. pakai baju dari daging. erk. harap tak sampai macam tu. huhu.

    ReplyDelete