Monday, January 10, 2011

:: Haruskah Remove Nuffnang Ku Ini? ::

Salam..

Tadi duk blogwalking terbaca satu entry pasal hukum Nuffnang ni..
Boleh tengok cini:

ihsan pcik google

Dari dulu lagi sebenarnyer ade perasaan was-was dengan iklan2 begini.
Ape hukumnyer.
Camner dengan pengiklan tu.
Walaupun xde iklan alkohol semua tu.

Selepas membaca entry Cik Atikah di atas..
Untuk masa ini..
Cik Hifaz mengambil keputusan untuk remove Nuffnang.

Cik Hifaz juga telah menghantar soalan berhubung Nuffnang ini kepada seorang Ustaz.
Jadi tengah menunggu jawapan beliau.
Nanti kalau Ustaz dah jawab, Cik Hifaz share disini ye.
(^_^)

**entry ini just utk share sahaja. bukan untuk memberitahu korang supaya remove Nuffnang or ape2 iklan. kalau korang yakin, teruskan je :D **

Cik Hifaz: kalau korang de pendapat pasal ni.. boleh la share. Cik Hifaz nak tau. Time kaseh (^_^)

4 comments:

  1. remove jerr.. ehehe, blog bukanlah hakmilik kekalls..

    ReplyDelete
  2. ustaz Zaharuddin ade ulas psl Nuffnang..
    http://zaharuddin.net/soal-jawab-a-isu-pilihan/926-upah-dari-google-adsense-a-nuffnang--haruskah.html

    ReplyDelete
  3. aku dah de tny kat ustaz azhar. cume blum wat entry lagi..

    ReplyDelete