Monday, December 6, 2010

:: Perlu Ke Panggil Abang? ::

Salam.

Saya ada abang.
Abang ada saya.
Ada saya abang.
Ada abang saya.
Abang saya ada.
Saya abang ada.

ini bukan abang saya. :D

cr sendiri abg2 saya. :}

Ok cukup untuk saya merapu.

Saya cukup geli nak panggil orang dengan panggilan 'abang'.
Sangat tak reti.
"Abang, saya nak hp ni ye.. bagi yang color ruby tu"
Aiyakk tak reti weh!

Sampai tadi pn..
Nak mesej Encik Senyuman Manis untuk bgtau nak order Sony Ericsson Vivaz..
Duk fikir camner ek nak cakap..
Nak panggil ape encik tu..
Xkan nak tulis..
"Salam Encik, sy nak order SE Vivaz tu..ambik malam ni ye"
Skema la plak kan?
(╯_╰)

Lagipun Encik Senyuman Manis tu salu bahasakan diri dier abang ngan semua customer dier..

So saya pn decide la tulis je la abang.
Senang citer.
So tulis la..
"Abang, nak oder.."
Stuck.
Eii plik je.. geli la.. cam gedix plak **dlm fikiran
So erase balik pastu tulis..
"Salam.. sy nak order SE Vivaz..ambik malam ni ye.."
Walaupun ayat cam straight mcm bg arahan kan?
Hoho ayat ni je aku terase ok
(╯_╰)

Ntah.
Tak reti nak sebut 'abang'.
Mayb sbb kat abang2 kandung aku..
Aku xpanggil abang.
Aku panggil nama je.
Iwe, Mere.
Langsung xde title aku letak.
Adik aku ok je..dier baik la kot.
Pggl 'abe iwe' 'abe mere'.
Aku je yg derhaka sikit.
Muahahaha :']

p/s: nnt dah kawen blh kot panggil hubby 'abang'..
muhahaha geli2~~~

giler cute radhio cni :'}

6 comments:

  1. aku pon tak reti....
    aku takder abg.
    so aku selamba kau aku jek kdg2...
    mampus laa rude, mmg tak reti kan?
    ketar giteww kalo nak sebut. HAHA.

    ReplyDelete
  2. takleh pgl abang..pgl je bang!haha

    ReplyDelete
  3. aisha: aha kn.. jd ssh giler nak sebut..mayb sbb xbiase sebut kot :D

    ReplyDelete
  4. @cik tiniey : haha.. yg tu pn selalu kompius.. ape beza abang dgn bang?

    ReplyDelete
  5. @areefah: perghhh cam ganas sgt la plak..nnt nk try la..hoho

    ReplyDelete