Tuesday, December 14, 2010

:: Tutorial Shawls - Pashmina Semarak Cinta ::

Salam.

Cik Hifaz datang lagi dengan shawls nyer.
Segmen Tutorial Shawls.
Kali ni Pashmina (Semarak Cinta).
Layan~~~


1. Seperti biasa. 1 panjang 1 pendek. Teori 1 . Harus ingat. As usual, yang pendek tarik ke sebelah bertentangan untuk tutup tengkuk. Teori 2. Ingat ye. Letak pin atau jarum.


2. Pastikan yang pendek di dalam (yang pendek di bawah yang panjang). Teori 3. Wajib ingat. Yang panjang pusing ke atas dengan 'loose'. Teori ke 4 kena ingat.


3. Tada! Siap.

Pandangan cermin sisi kereta.


Yang depan boleh ikut kreativiti nak camner.

Harga?
Inner - RM 7
Postage (utk semua di atas) - RM 5 je
Total - RM 26.50 sahaja..
Murah kan?
Ape tunggu lagi?
Dapatkan sekarang (????)

Boleh kunjungi Kami Tuan Boutique

***if korang follower utk blog ni (H!F@ZPH@T) & Kami Tuan Boutique.. sy akan bg diskaun ok.. just bgtau je mase order ^_^ **

3 comments:

  1. wahh gila simple, nk cuba lah..hehe thanks..btw dh follow..

    ReplyDelete